Trimsalon Amstelveen

Fijne trimsalon in Amstelveen

Bent u op zoek naar een fijne trimsalon in Amstelveen? Bij Trimsalon Shaggydog hebben wij aandacht voor het dier. Door onze kennis en ervaring weten we precies wat uw hond nodig heeft om weer fris en verzorgd voor de dag te komen. Tijdens een trimbeurt wordt uw hond gewassen, geknipt, getrimd en de ogen en oren schoongemaakt. En wat knapt uw hond er van op! De vacht ziet er weer gezond uit en voelt weer heerlijk zacht aan. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zoals speciale shampoo en een goede hondentrimmer zodat uw hond optimaal verzorgd wordt. Kom snel langs bij onze trimsalon in Amstelveen!

Trimsalon Amstelveen

Het belang van goede vachtverzorging

Voor een gezonde hond is vachtverzorging essentieel. De meeste baasjes borstelen hun honden wel, maar er kan toch klitvorming ontstaan. Sommige honden hebben een dikke vacht, waardoor er alleen op de oppervlakte geborsteld kan worden. Bij onze Trimsalon wordt uw viervoeter van kop tot poot verzorgd. De huid wordt ook nagekeken op wondjes parasieten of teken. Ook kunnen de nagels geknipt worden indien nodig. Na een bezoekje aan Trimsalon Shaggydog ziet uw hond er weer uit om door een ringetje te halen!

Trimbeurt op maat

Bij Trimsalon in Amstelveen vinden wij het belangrijk dat uw hond ontspannen is. Veel honden vinden een bezoekje aan de kapper erg spannend. Hierdoor kunnen ze angstig zijn. Bij trimsalon Shaggydog wordt uw hond gerust gesteld en gepauzeerd wanneer het nodig is. Een paar knuffels en lieve woorden doen vaak al wonderen! Iedere hond is weer anders. Ze verschillen in grootte, ras en soort vacht. Wij hebben oog voor iedere individu. Hierdoor is elke trimbeurt weer anders. Honden kunnen naar het standaard model van het soort ras getrimd worden, of naar de voorkeur en aanwijzingen van het baasje. Tijdens een eerste trimbeurt wordt wat extra tijd ingelast om kennis te maken en uw viervoeter op zijn gemak te stellen.

Goede trimsalon bij u in de buurt

Voor een goede trimsalon bij u in de buurt bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een trimsalon in Amsterdam of trimsalon Uithoorn kunt u ook bij ons terecht. Afhankelijk van wat u precies gedaan wilt hebben, stellen wij een tarief op maat op. Aangezien een trimbeurt wel een paar uur kan duren, is het wel zo fijn als uw hond van tevoren goed uitgelaten is. Hoe lang het duurt is afhankelijk van de grootte en staat van de vacht. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden! Of kom gezellig langs bij ons in de trimsalon.

Menu