Trimsalon Amsterdam

Trimsalon in Amsterdam

Bij onze Trimsalon in Amsterdam kunt uw hond van kop tot poot laten in de watten laten leggen. Onder een trimbeurt valt niet alleen trimmen, maar ook wassen, knippen, plukken en scheren. Voor de gezondheid van uw geliefde viervoeter is een goede trimbeurt essentieel. Vooral wanneer een hond veel buiten rent en speelt, kan er klitvorming ontstaan. Dit hecht zich meestal aan de huid en deze zijn lastig te verwijderen. Door de hond regelmatig te borstelen voorkomt u klitten, maar alsnog is het belangrijk dat de hond regelmatig geknipt wordt. Hoe vaak dit nodig is, hangt af van het ras en de vacht van uw hond. Dit kan verschillen van 2 keer per jaar, tot 8 keer per jaar. Bij Trimsalon Shaggydog weten wij wel raad met ieder soort hond en ras. Door jarenlange kennis en ervaring in het vak bieden wij een trimbeurt op maat waarbij uw viervoeter weer helemaal verzorgd voor de dag komt!

Trimsalon Amsterdam

Aandacht voor het dier

Bij onze Trimsalon in Amsterdam hebben wij aandacht voor het dier. Wij vinden het belangrijk dat uw hond ontspannen is en een goede ervaring met ons heeft. Tijdens een eerste trimbeurt reserveren wij iets meer tijd om kennis te maken. Wanneer er vertrouwen is gecreëerd, gaan wij rustig en zorgvuldig te werk. Het kan voor een hond erg spannend zijn in een nieuwe omgeving, met nieuwe gezichten en ongewone aanrakingen. Wij zorgen dat er genoeg pauzes ingelast worden zodat uw hond kan ontspannen en een bezoekje aan de kapper een fijne ervaring is. Zo ziet uw viervoeter er na een bezoekje aan Trimsalon Shaggydog er weer helemaal verzorgd en gelukkig uit!

Verschillende honden, verschillende kapsels

Iedere hond is weer anders. Een poedel, shitsu, labrador of herder zijn allemaal honden met een eigen persoonlijkheid. Ook de soort vacht verschilt per ras. Kortharige honden of langharige honden hebben verschillende kapsels die goed passen bij het soort ras. Bij onze trimsalon in Amsterdam is uw hond van harte welkom voor een trimbeurt op maat. Voor persoonlijke wensen en voorkeuren staan wij ook open voor overleg. Neem gerust contact met ons op voor advies en een prijsopgave. Wanneer uw hond een trimbeurt nodig heeft, is het wel zo fijn als de trimsalon bij u in de buurt is. Honden en lange autoritten gaan namelijk niet altijd goed samen. Voor een trimsalon in Amstelveen en trimsalon in Uithoorn bent u bij trimsalon Shaggydog aan het juiste adres!

Menu