Trimsalon Uithoorn

Professionele trimsalon in Uithoorn

Begint het haar van uw viervoeter al voor de ogen te hangen? Kom dan langs bij onze trimsalon in Uithoorn voor een trimbeurt voor uw hond. Het is voor de gezondheid van honden erg belangrijk om de vacht regelmatig te verzorgen. Bij sommige honden is regelmatig borstelen voldoende, maar de meeste honden moeten om de zoveel tijd een trimbeurt krijgen. Trimmen is een verzamelnaam voor de verzorging van een hondenvacht. Dit is dus niet alleen scheren, maar ook wassen, plukken, knippen en borstelen. Ook kunnen de nagels geknipt worden en ogen en oren schoongemaakt worden. Zo ziet uw lieve hond er weer helemaal tiptop uit!

Fijne trimsalon met aandacht voor het dier

Een knipbeurt kan voor een hond een hele belevenis zijn. Een nieuwe omgeving, onwennige aanrakingen en de geluiden van elektrische trimmers kunnen erg spannend zijn voor een hond. Bij onze trimsalon in Uithoorn hebben we aandacht voor het dier. Wij zorgen dat uw viervoeter zo ontspannen mogelijk is alvorens we beginnen met het trimmen. Een gestreste hond is natuurlijk niet gewenst en zal het trimmen niet gemakkelijker maken. Wij hechten belang aan het welzijn van uw dier. U kunt dus met een gerust hart uw hond bij ons achterlaten, en weer opgefrist en verzorgd ophalen!

Trimsalon Uithoorn

Betrouwbare Trimsalon bij u in de omgeving

Bij onze Trimsalon in Uithoorn kunt u terecht met kleine, grote en middelgrote honden. Welk ras u ook heeft, wij zorgen voor een volledige verzorging zodat uw hond weer goed voor de dag komt. Elke hond en soort vacht is weer anders. Heeft u een kortharig ras, een hond met krullen of langharige hond? Bij ons kunt u terecht met alle verschillende rassen honden. Door onze kennis en expertise weten wij precies hoe we uw viervoeter moeten knippen voor het perfecte kapsel. Wanneer u op zoek bent naar een Trimsalon in Amstelveen of Trimsalon Amsterdam, kunt u bij Trimsalon Shaggydog terecht voor een knipbeurt op maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u langs wilt komen bij onze Trimsalon in Uithoorn, zijn er een aantal dingen die u als voorbereiding kunt doen. Zorg dat uw hond op een lege maag aankomt. Sommige honden kunnen in paniek raken waardoor ze het voedsel uit kunnen braken. Ten tweede is het belangrijk dat de honden van tevoren zijn uitgelaten. Afhankelijk van de staat van de vacht van uw hond, kan het trimmen meerdere uren duren. Voor meer vragen of informatie, neem gerust contact met ons op, of neem een kijkje op de website! Wij helpen u graag verder.

Menu